top of page

Control intern de qualitat

Des d'Agrologikê ens esforcem cada dia per guanyar-nos la confiança dels nostres clients i convertir-nos en un viver de referència

Realitzem un control intern de qualitat basat en cinc pilars fonamentals:
reservar ara.png
reservar ara.png
reservar ara.png
reservar ara.png
reservar ara.png

Sòls d’alta qualitat: seleccionem els sòls i substrats més adequats per tal de tenir el millor rendiment vegetal i un desenvolupament radicular òptim.

Salut de les plantes: a banda de les inspeccions reglamentàries, realitzem autocontrols periòdics per tal de comprovar que les plantes estiguin lliures de plagues o patògens que puguin afectar-ne el desenvolupament.

Gestió integrada de plagues: utilitzem fitosanitaris de la màxima qualitat i només de manera responsable i en les dosis necessàries per a cada malaltia i/o plaga.

Selecció de portaempelts i plançons: classifiquem els nostres portaempelts i plançons mitjançant inspecció visual individual segons estrictes criteris de qualitat exterior i eliminem en cada estat del procés productiu qualsevol planta que no s’adeqüi als nostres paràmetres.

Recolecció de material vegetal: gràcies a l’experiència del nostre personal recollim el material vegetal per empeltar en el moment apropiat i només d’arbres sans i ben nodrits.

3.png
15.png
bottom of page