top of page

Sobre nosaltres

Des de fa cinc generacions, treballem la terra per tal d'apropar-vos el bo i millor dels nostres camps. Agrologikê neix, doncs, de la voluntat de preservar aquest llegat familiar i actualitzar-lo amb els principis de millora contínua, qualitat total i sostenibilitat medioambiental que beuen de la tradició i ens projecten cap al futur

Som viveristes

Produïm, multipliquem i comercialitzem portaempelts i plançons d'olivera i arbres fruiters de pinyol i de llavor per mitjà de llavors, esqueixos i empelts, segons les necessitats de cada espècie.

reservar ara.png

Viver autoritzat

Estem inscrits al Registre oficial d’empreses proveïdores de material vegetal de la Generalitat de Catalunya amb el número ES-09-25-0592, així com al registre estatal de productors de llavors i de plantes de viver.

reservar ara.png

Sanitat vegetal

Els nostres camps i instal·lacions són inspeccionats regularment pels tècnics de la Secció d'Agricultura i Sanitat vegetal de la Generalitat de Catalunya, així com pels nostres assessors en gestió integrada de plagues. També duem a terme exàmens periòdics per assegurar que les nostres plantes reuneixen les màximes garanties fitosanitàries.

reservar ara.png

Traçabilitat

Disposem d'un sistema de traçabilitat per a poder rastrejar l'origen i la destinació de les plantes subministrades en cas de sospita o constatació de presència de plagues o malalties de quarentena.

reservar ara.png

Compromís de qualitat

Estem compromesos amb la qualitat, i per això supervisem cada procés productiu per assegurar un producte de la màxima qualitat. Si vols conèixer amb més detall el nostre control intern de qualitat, fes clic aquí

reservar ara.png

Partnerings

Col·laborem amb les institucions i empreses seleccionadores i obtentores més innovadores per tal de poder oferir les últimes novetats varietals del mercat.

Untitled design (2)_edited_edited.jpg

Som productors

Som productors de diverses varietats de pera i poma de Lleida. Si tens una botiga o establiment i vols comercialitzar els nostres productes, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

28.png
2_edited.jpg
bottom of page